Gratis sponsoren, hoe dan?

Bestel jij wel eens kleding, eten, electronica of wat anders online? Dan kun je ons gratis sponsoren! Jong Noord is namelijk aangesloten bij Sponsorclicks. Meedoen is heel simpel:

Als je de volgende iets online besteld, doe dat dan via onze linkjes hier onder. De webshop weet dan dat je via ons hebt besteld en geeft ons een deel van het bedrag. Het kost jou niks extra en wij zijn je dankbaar!

Dus, ga je weer wat online bestellen? Scrol naar beneden om meer te lezen of klik hier op de knop om direct jou winkel te vinden! Alvast heel erg bedankt!

Zien hoe het werkt? Check de video!

Gratis sponsoren? Leg dat nog eens uit.


Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Jong Noord, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Jong Noord ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Jong Noord. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Jong Noord ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Jong Noord. Voor jou een kleine moeite, voor Jong Noord zijn het directe inkomsten

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening vanJong Noord. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Jong Noord hier direct van!

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Jong Noord weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Jong Noord is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Jong Noord dan niets op. 

Dus wacht niet langer en check hier of jouw favoriete website ook meedoet!

"De belangenorganisatie van jongeren in de gemeente Eemsdelta!"